Chat'e girmek isteyen arkdaşlar burda yapacağınız herşeyi resimli olarak anlatmaya çalıştım.Farklı bir sorunla karşılaşırsanız bana yazabilirsiniz.
Chat'in özellikleri: -Cameralı -Sesli -Winamp'tan dinlediğin şarkıyı dinletme -Aynı anda istediğin kişileri Cam dan izleme -İstediğin kişinin Cam ı büyütme
1-Önce Screen Nameyazan yere nickinizi yazıp Login butonuna basın. ||
2-Gerekli ufak bilgiler alttaki resimde.
3-Camera açma;Cam'ı açmak için önce Ses ve görüntü panelindeki video aç butonuna tıklamanız lazım.Daha sonra karşınıza çıkacak oln ufak pencerede Allow u seçerek Close basınız.Detaylı bilgi alttaki Resimlerde anlatılmıştır.
4-Sesi açma;Video aç butonunun yanında bulunan sesi aç butonuna tıkladığında ses aktiv olur ve o anda winamp'ınızda ne çalıyorsa karşı tarafta dinler.Aynı zamanda Mikrafonunuz warsa ses ayarlarından mikrafonu aktiv ederek konuşabilirsiniz.Detaylı bilgi alttaki resimde anlatılmıştır.
5-Aynı anda istediğniz kişilerin camlarını izleme ve istediğiniz kişinin cam'ı büyültme.Bu bilgileri allaki resimde daha detaylı şekilde anlattım.
Hepinize hayırlı sohberler.Anlatabildiğim kadar anlattım,anlamadığınız bir yer olursa bu başlık altında yazabilirsiniz.